Известие

Collapse
No announcement yet.

Амортесьори на 156-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Амортесьори на 156-ца

Имам проблем с всякакви амортесьори Единият издъхнал е на багажника. Да ми кажете някаква приблизителна цена на която мога да го взема. Другите по сериозни са задните. ЯКО ТРОПАТ. Колко струвa рециклирането им? И дали си заслужава? Другият сдал багажа (май) е преден ляв. Когато е студено не скърца, ами няма да ви казвам.. като мина през някоя неравност по пътя дори когато я панепече слънцето колата пак едно такова "квик" прави . Съвет за него? И съвети като цяло?
    Алфа Ромео 156 1.9 140кс 2003г

Тези неща от лични наблюдения ли са или ходи в сервиз ?
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
      Тези неща от лични наблюдения ли са или ходи в сервиз ?
      Не съм ходил в сервиз. Просто знам какво значи издишал амортисьор. И ви питам за по-изгодна цена ако знаете. Всеки който се качи в колата го е потвърждавал. То е едно хлопане едно скърцане особено когато е студено.

Comment

Само знай, че евтиното излиза скъпо.
        Alfa 156, 2.0 TS
        VW Vento 1.8- Бившата
        Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Не съм казал евтино, а ИЗГОДНО! Има голяма разлика

Comment

Първоначално публикувано от kiril156 Покажи съобщение
            Не съм казал евтино, а ИЗГОДНО! Има голяма разлика
            Извинявай колега не съм разбрал точно. Казах ти го с цел да внимаваш, че преди да взема алфата на предната слагах няколко пъти "УЖ" добри за 120 лв/бр а се скапаха за няма и година като имаш в предвид, че я пазих много.

Успвх с търсенето.
            Alfa 156, 2.0 TS
            VW Vento 1.8- Бившата
            Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

За това се допитвам до вас. Гледам в интернет на MONROE по 120 задни и 130 предни. Но реала ли е цената. Ти казваш, че явно не стават. Друг може да каже, че са скъпи. За това чакам мнения какво да правя. Навит съм и да ги рециклирам тези с които съм

Comment

Амортисьор трудно се рециклира качествено - вземи си нов.......
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от kiril156 Покажи съобщение
                  Имам проблем с всякакви амортесьори Единият издъхнал е на багажника. Да ми кажете някаква приблизителна цена на която мога да го взема. Другите по сериозни са задните. ЯКО ТРОПАТ. Колко струвa рециклирането им? И дали си заслужава? Другият сдал багажа (май) е преден ляв. Когато е студено не скърца, ами няма да ви казвам.. като мина през някоя неравност по пътя дори когато я панепече слънцето колата пак едно такова "квик" прави . Съвет за него? И съвети като цяло?
                  Изглежда освен този на капака,другите са здрави.Я си провери тампоните на горен носач отпред,и щангите отзад.Поради калпава диагностика,си имам задни здрави амортесьори в гаража.Успех.

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                    Амортисьор трудно се рециклира качествено - вземи си нов.......
                    Предложи от къде да ги взема и какви? Спортен Вагон е колата 1.9 ЖТД 140 магарета

Comment

И аз трябва да сменям предните,но се чудя какви да са...май ще избера Каяба,щото са малко по-скъпи от Монро,а за него май някъде четох лоши отзиви...
                      Let those Germans dream on about Alfa Romeo

Comment

Приблизителна цена тука, иначе по-добре купи нови, тази работа с рециклирането не е добра идея.
                        ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" 140CV

sigpic

Comment

Working...
                        X